У неділю, 2 вересня, Київська міська державна адміністрація (КМДА) обмежить рух автотранспорту в центрі столиці, а також в інших районах міста і області у зв'язку з велосипедними змаганнями.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Центр Києва

У відомстві заявили, що 2 вересня з 9:00 по 17:00 в місті пройдуть п'яті міжнародні змагання з велосипедного спорту "Київська Сотка" для чоловіків і жінок від 18 років на дистанцію 100 км.

У зв'язку з цією подією буде обмежено рух усіх видів транспорту для монтажу і демонтажу сценічних конструкцій з 00:00 до 12:30 на вулиці Хрещатик від вул. Інститутської до Бессарабської площі з 9:00 до 16:00 за маршрутом велогонки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Маршрут велоперегонів: вул. Хрещатик (старт) - Бессарабська пл. - вулиця Басейна - бульвар Лесі Українки (до Печерського мосту) - бульвар Дружби народів (в напрямку моста Патона) - Наддніпрянське шосе - Столичне шосе - Дніпровське шосе (траса Н 01) - Автодорога Т 1006 - село Підгірці (вул. Боровкова, вул. Лугова, вул. Гагаріна, вул. Васильківська) - Автодорога Т 101603 - с. Безрадичі (вул. Київська) - с. Старі Безрадичі (вул. Київська, вул. Першотравнева) - с. Тарасівка (вул. Пушкіна) - місто Обухів (вул. Каштанова, вул. Цибулина, вул. Польок) - Автодорога Р 19 - с. Шевченкове - с. Копачів - с. Застугна (вул. Вишнева) - с. Велика Бугаївка (вул. Шевченка) - Автодорога З 100717 - с. Рославичі (вул. Жовтнева, вул. Леніна, вул. Кірова) - с. Круглик (вул. Круглицкая) - с. Хотів (вул. Шевченка, вул. Промислова) - с. Віта-Поштова (вул. Садова) - селище Чабани (вул. Кірова, вул. Машинобудівників) - Автодорога Е95 (у напрямку Києва) - Київ (проспект Академіка Глушкова) (біля станції метро Теремки) (фініш).

Нагадаємо, український велогонщик вдруге переміг в Москві.

Як повідомляв "Знай. ua", в московській велогонці перемогли два українця.

"Знай. ua" писав, що велогонку у Москві виграли два українця і білорус.