В українській столиці хлопця з серйозним захворюванням жорстко побили невідомі. Йому доводиться жити біля лікарні на лавочці. Варто зазначити, що місцеві лікарі відмовляються йому допомагати.

Повідомляється, що три дні назад побитого хлопця знайшли на зупинці с. Софіївська Борщагівка. Хлопець нічого не пам'ятав і зміг сказати лише, що його звуть Андрій, а його мати — Люда. З'ясувалося, що молода людина хвора на ДЦП. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Його спробували відвести до Боярської лікарні, проте лікарі відмовилися приймати такого пацієнта. З тих пір хлопець змушений ночувати на лавочці перед медичним закладом.

Небайдужі кияни намагаються знайти рідних Андрія через соцмережі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки у місті Орландо чоловік викрав чотирьох дітей, через добу заручників знайшли мертвими.

За інформацією американських ЗМІ жертвами викрадачів опинилися діти у віці 1,6,10 та 11 років. Відомо, що чоловік скоїв самогубство в туалеті.

За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка. Трагедія сталася після того, як подруга чоловіка зателефонувала до поліції і заявила про домашнє насильство. Гері Уейн Ліндсі, відбуваючи умовний термін за ряд злочинів, забарикадувався в будинку і відкрив вогонь по правоохоронцям, поранивши одного з них.

Варто нагадати, що міський голова міста Дрогобич, що на Львівщині Тарас Кучма побив активіста, який зі своїми прихильниками прийшов до нього вирішити питання щодо звалища, навколо якого тривають скандали вже тривалий час, а міська адміністрація досі не вжила жодних суттєвих кроків.

Під час зустрічі один із старших чоловіків, не витримавши байдужості мера, назвав його злодієм і бандитом. У відповідь Кучма відразу ж кулаком вдарив його в обличчя. Також Кучма пригрозив, що від нього отримає кожен, хто посміє назвати його злодієм. В мережі опублікували відео жорстокої сутички активістів і мера.

Нагадаємо, ветерана АТО за перевиховання тітушок віддадуть під суд.

Як повідомляв Знай.uа, змусили копати собі могилу: нелюди жорстоко познущалися над ветераном АТО.

Знай.uа писав, у центрі Одеси жорстоко побили учня Френка Сінатри.